Vivix adalah salah satu produk Shaklee yang sangat istimewa. Alhamdulillah, dengan izin Allah, Vivix Shaklee telah membantu ramai insan yang sangat memerlukan dalam memperbaiki taraf kesihatan mereka. Dari penyakit dan masalah yang ringan sehinggalah masalah kesihatan yang lebih serius.

Kenapa Vivix sangat berkualiti sehingga mampu menghasilkan beratus-ratus testimoni yang bagus? Apakah bahan-bahan yang terkandung di dalamnya?

 

Testimoni Vivix —>>> Membantu menurunkan bacaan tekanan darah tinggi dengan cepat.

 

Bahan Yang Terkandung di dalam Vivix Shaklee

Ok, meh saya nak cerita mengenai bahan-bahan yang terkandung di dalam Vivix Shaklee. Terdapat 4 bahan utama yang membuatkan Vivix Shaklee begitu istimewa. 4 bahan utama di dalam Vivix Shaklee adalah :-


Anggur Muscadine

Anggur Muscadine dalam Vivix

Anggur Muscadine atau dalam melayunya dipanggil Anggur Muskat, adalah anggur liar yang sangat istimewa kerana kandungan anggur muskat dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksida dan mempunyai ciri-ciri anti-radang. Jika nak dibandingkan dengan anggur jenis lain, anggur muskat ni mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terbukti berfaedah untuk kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah dan membantu melambatkan proses penuaan. Anggur Muskat ni juga mempunyai ciri-ciri untuk menghentikan bahan kimia yang menjadi penyebab kanser dan juga sebagai anti-virus serta anti-bakteria.

 

Purple Carrot

4 bahan utama Vivix Shaklee

Purple Carrot merupakan sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytochemical. Purple carrot ni juga mengandungi anthocyanins iaitu antioksidan yang sangat mustajab. Anthocyanins ni bertindak sebagai anti-radang, anti-mikrob dan anti-carcinogen yang membantu mengurangkan risiko penyakit jantung serta penyakit-penyakit kronik yang lain. Asid klorogenik yang ada dalam purple carrot ni bertanggungjawab mengurangkan paras gula dalam darah.

 

Elderberry

4 bahan utama vivix shaklee

Nama saintifik bagi Elderberry ini ialah Sumbucus Nigra. Buah ni banyak tumbuh di kawasan Eropah, Amerika Utara, Asia dan Benua Inggeris. Elderberry ni sudah lama digunakan dikalangan pengamal perubatan tradisional. Kandungan Vitamin C yang tinggi di dalamnya membuatkan jus elderberry sangat bermanfaat dalam mengubati penyakit yang disebabkan oleh jangkita (infection) daripada virus dan bakteria. Selain itu juga, manfaat daripada jus elderberry ni ialah kemampuan untuk mencegah dan mengubati kanser, mampu meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan manusia, berupaya menurunkan kadar kolesterol untuk mencegah penyakit jantung, membantu mengatasi dan merawat masalah diabetes dan meningkatkan kesihatan jantung serta ginjal.

Japenese Knotweed

japenese Knotweed

Dikenali dengan nama saintifiknya Polygonum Cuspidatum, adalah tumbuhan berasal dari asia. Ia juga ditemui di Amerika Utara dan Eropah. Knotweed Jepun ni adalah sumber komersial Resveratrol. Ia sering digunakan kerana manfaatnya untuk melambatkan proses penuaan, merendahkan paras kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet serta membantu dalam proses mengurangkan berat badan.

Berikut adalah 4 bahan utama yang terkandung di dalam Vivix Shaklee. Keempat-empat bahan semulajadi ini sangat bermanfaat dan telah digunakan oleh banyak pengaal perubatan di negara lain dalam memabntu memberikan taraf kesihatan yang lebih baik kepada manusia. Justeru itu, saya mencadangkan kepada anda, buangkan keraguan yang masih bersarang di dalam diri anda dan cepat-cepat rasai keberkesanan Vivix Shaklee. InsyaAllah, saya yakin anda akan berpuas hati dengan kesannya. Telah banyak testimoni yang berjaya dengan Vivix Shaklee.

Untuk lebih penjimatan kepada poket anda, boleh terus ke Promosi Vivix Shaklee 2016.

 

Sebarang pertanyaan mengenai Set Twin Pack Vivix ini boleh terus hubungi saya di :-

-Pengedar Shaklee Bertauliah-

Whatsapp : 0193048505

PM Facebook : Chrysalis Nurul

.

.

Duit boleh dicari, tetapi rasa SIHAT itu ‘MAHAL’ harganya.

4 Bahan Utama Vivix yang Sangat Istimewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge