Ramai yang beranggapan, nak kurus ni susah. Tak boleh makan nasilah, kena control makanlah, kene buat senaman tiap-tiap hari lah. Terlalu banyak perkara susah yang kena buat semata-mata nak kuruskan badan. Jadi, untuk entry kali ni, saya nak kongsikan pengalaman saya sendiri. Berjaya menurunkan sebanyak 16kg berat badan saya hanya dengan 4 tips yang mudah. Nak tahu apa tipsnya? Jom teruskan membaca…

Sebelum saya share 4 tips mudah yang saya buat tu, meh saya nak tunjuk dulu rupa saya masa zaman saya bam bam..hihi.. Memang tembamlah..Budjet-budjet macam comel la kan tembam macam ni. Tapi hakikatnya tak pun. 🙁

Berjaya turun 16kg dengan 4 tips mudahWaktu ni berat saya mencecah 97kg. Nak bawak diri sendiri pun rasa tak larat. Asyik rasa nak tidur je. Selalu sakit kepala, rasa mengah bila buat kerja, nak naik tangga rumah tingkat atas pun rasa mencungap tak cukup nafas. Tekanan darah saya sangat tinggi waktu ni. Sebab tu saya selalu sakit kepala. Sampai bila pergi hospital, doktor suspek ada masalah jantung. Siap kena buat ujian lagi. Tapi alhamdulillah. Jantung saya masih sihat.

Selepas melakukan 4 tips yang bagi saya amat mudah, saya berjaya menurunkan berat badan saya sebanyak 16kg dalam masa hampir 4 bulan. Dari berat asal saya 97kg, kini berat saya mencecah 81kg. Saya merasakan perubahan yang ketara terutama di bahagian perut. Dan anda lihatlah sendiri kesannya pada diri saya.

cara menurunkan berat badan dengan cepat dan mudah
Masa ni saya dah turun 10kg.

 

Lihatlah perbezaan muka yang comot dan tembam berubah menjadi glowing dan lebih runcing. Masa ni berat saya dah turun 16kg
Lihatlah perbezaan muka yang comot dan tembam berubah menjadi glowing dan lebih runcing. Masa ni berat saya dah turun 16kg

 

tips turunkan berat dengan mudah
Yang ni masa, bulan Jun 2016. Berat saya 85kg. Selepas turun 12kg dari berat sebelumnya. Barulah terasa yakin nak bergambar dengan kawan-kawan yang lain.

 

Tak nampak berza sangat kan bila bergambar dengan orang lain. Kalau sebelum ni, confirm orang nampak saya dulu. Sebabnya besar sangat...huhuhu
Tak nampak beza sangat kan bila bergambar dengan orang lain. Kalau sebelum ni, confirm orang nampak saya dulu. Sebabnya besar sangat…huhuhu

 

Teruja tak dengan perubahan yang saya alami? Sekarang ni saya masih lagi meneruskan misi kurus saya. Saya nak buang lagi 15kg berat saya ni. Dan saya yakin saya boleh buat. Dan saya akan teruskan sampai berjaya.

Anda nak tahu, apa 4 tips mudah yang saya buat tu sampai berjaya transform kepada “new me” yang lebih baik? Meh saya nak share dengan anda semua.

Jemput tonton video khas ni, saya rakamkan khas untuk anda. Tonton sampai habis dan ambil isi-isi pentingnya ya. Dan jangan lupa sumbangkan LIKE pada video ni, tanda sokongan anda pada saya.

Jika anda memerlukan khidmat nasihat saya selepas menonton video ini, terus hubungi saya (SMS/whatsapp/call) di talian 019-6698505.

Okay, jom kita tengok sama-sama video di bawah ni ye.. Selamat menonton.

BERJAYA TURUN 16KG DENGAN 4 TIPS MUDAH

BERJAYA TURUN 16KG DENGAN 4 TIPS MUDAH

BERJAYA TURUN 16KG DENGAN 4 TIPS MUDAH

BERJAYA TURUN 16KG DENGAN 4 TIPS MUDAH

Berjaya Turun 16kg dengan 4 Tips Mudah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge