Untuk sebarang pertanyaan mengenai kesihatan anda dan suplemen Shaklee atau maklumat lanjut tentang peluang bisnes Shaklee, sila hubungi saya (Nurul) dengan menghantar pesanan anda dengan maklumat di bawah. Sekiranya tiada aral melintang (takde line, kena bar, handphone rosak), akan saya balas pesanan yang dihantar dalam masa kurang daripada 24-jam.

1) Nama Anda (perlu)
2) Alamat email anda (perlu)
3) Mesej/pertanyaa Anda

Hantarkan mesej anda kepada saya di :

********************************************************

Nurul (Shaklee Certified Product Trainer)

Call/SMS/Whatsapp : 019-6698505

Link Direct Whatsapp saya : www.wasap.my/60196698505

Email : yolexx@yahoo.com

Facebook : Nurul Hidayah Zakaria

********************************************************

Terima kasih kerana hubungi saya:-)

3 thoughts on “Hubungi Saya

  • Pingback: Tentang Saya | Stay healthy, beautiful & charming| Agen Shaklee Damansara

  • 1 December 2014 at 6:28 pm
    Permalink

    assalamualaikum , akak umur saya 19 tahun dan berat saya 75kg dulu masa kecil saya tembam but then bila umur sedang akil baligh berat saya turun mendadak dan kurus dan sekarang sejak tingkat 5 umur pun 17 berat badaaan saya start meningkat dan sekarang pun macam tu tapi saya nak kata gemuk its not the big fat one but peha saya yang raajin membesar dan susah untuk cari seluar yang sesuai dan tak yakin bila nak keluar rumah. saya asyik pakai seluar slack hitam je…sometimes dress.. so now saya nak cari produk kurus yang sesuai dengan umur saya oh ye saya masih bujang.. boleh akak bantu saya untuk produk kurus shaklee mana yang sesuai , seriously memang tak selesa bila orang kata saya punya badan macam mak orang , bila mereka nampak saya dengan ibu saya mereka kata ibu saya macam kakak saya sebab badan ibu saya kecik dan rendang orangnya…jadi saya agak malu bila mereka bandingkan badan saya dan ibu saya… BANTU SAYA
    Amira menulis…Tips Kurus Selepas Bersalin Untuk Elak Sering Dikutuk SuamiMy Profile

    Reply
    • 28 December 2014 at 10:59 am
      Permalink

      Assalam amira…Sorry sebab akak reply lambat. Kalau mira nak bantuan akak, dan nak sembang-sembang dengan akak , boleh whatsapp akak di number 0193048505. Nanti akak akan share kan beberapa tips dan produk shaklee mana yang sesuai untuk mira. Thanks dear.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge