Kenapa Perlu Jadi Pengedar Shaklee?

Sebagai seorang pengedar Shaklee atau dikenali sebagai SID (Shaklee Independent Distributor) , korang boleh dapat extra income dengan memperkenalkan Produk Shaklee kepada kawan-kawan, ahli keluarga serta ahli netizen (FB/Insta/Blog dll. Social Media). Selanjutnya korang boleh bina team atau empire korang dan dapat income yang masyukk..

Macam mana extra income tu? Ok macamni, korang boleh dapat 15%-25% diskaun dari harga runcit (Retail Price) untuk kesemua produk-produk Shaklee yang dibeli. So, 15% ke 25% tu sebagai untung runcit korang, banyak tu! Contoh; Harga Jual Item A adalah RM150, korang beli dengan Shaklee dpt 15% diskaun iaitu RM127.5. Untung RM22.50, kalau jual 10 Item A? Tak ke untung runcit je RM225. Kalau jual 100 Item A? Kira sendiri la ye, hehe.

Selain untung runcit ada bonus setiap bulan yang korang dapat apabila memenuhi kriteria yang ditetapkan. Bonus sehingga 21% untuk jumlah sales bulanan korang (personal sales) dan team korang (group sales). Banyakkan? Nak tau lebih lanjut tentang kiraan bonus ni, jomla sertai team saya. Bonus dari 2angka hingga ke 5angka saya dah merasa. Korang sertai team saya, insyaAllah korang pun boleh!. Bukan bonus untuk jualan je yang korang dapat ye, ada bonus kereta (dapat cash), ada bonus kepimpinan, dah cukup point dapat pulak trip 6stars ke merata dunia, dan banyak lagi! Ishk2..banyaknye bonus Shaklee bagi..Bestkan Shaklee ni?

Jom tengok apa kata mereka yang dah jatuh chenta dengan menjadi pengedar Shaklee yang sah. Jom saksikan!


Puan Syazana (Shaklee Independent Distributor) – Jana Pendapatan Shaklee Secara Online Untuk Bayar Perbelanjaan dan Sewa Rumah.


Puan Fatimah Az-Zahra (Shaklee Independent Distributor) – Dulu Jadi Ahli Makan Sendiri, Sekarang Jana Pendapatan dengan Shaklee 24jam Secara Online

 

Macam mana korang? Dah decide nak register sebagai Pengedar Shaklee yang sah? Modal hanya serendah RM70 untuk register sebagai pengedar Shaklee yang sah. Lifetime membership ye, tak perlu renew. Korang akan dibekalkan dengan beg kit permulaan bisnes Shaklee. Kalau korang jauh, saya poskan beg kit tu dengan kos pos RM10 sahaja. Jangan risau..kalau korang register di bawah team kami yang dikenali sebagai The Victorious Butterfly (TVB), korang akan diberikan tips dan teknik marketing dan dimasukkan ke dalam group support bisnes eksklusif kami.

Chop! Saya Nak jadi ahli makan sendiri je, maksudnya tak nak buat bisnes tapi nak dapatkan harga ahli untuk produk Shaklee.

Boleh2..korang hanya perlu register dengan saya dengan kos serendah RM70 untuk lifetime membership, tak perlu renew. Saya juga akan masukkan anda ke dalam group FB Butterfly Family untuk anda dapatkan info2 produk dan promosi terkini dari Shaklee. Dan korang boleh upgrade bila2 je kalau nak buat bisnes Shaklee. Maksud upgrade tu just inform saya dan saya akan masukkan anda ke dalam group support bisnes ekslusif kami tu..Tak perlu bayar ape2.:-)

Saya dengar ada cara nak dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA, macam mana ye?

Mudah, kalau korang nak dapat keahlian percuma, maksudnya tak perlu bayar RM70 tu, hanya perlu beritahu saya untuk buat belian apa-apa produk Shaklee bernilai RM750. Dengan itu secara automatik korang dapat jadi ahli Shaklee secara percuma ye. Bukan tu je, siap dapat bonus lagi RM35 untuk belian bernilai RM750 tu. Jimat RM105!

Best ke best jadi Pengedar Shaklee ni mahupun ahli makan sendiri je? Banyak dah testimoni di luar sana..yang penting anda perlukan group support yang betul untuk anda terus berjaya.

Cepat2 ye register..klik button register di bawah ni okey! Korang juga boleh PM, SMS atau Whatsapp saya untuk bertanya lanjut tentang register ahli Shaklee ni ye.

PM Facebook : Chrysalis Nurul

SMS/Whatsapp : 019-6698505

jadi ahli shaklee

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge