Entry kali ni khas untuk ibu-ibu menyusu dan yang sedang sarat mengandung pun disarankan untuk skrol sampai bawah. Kaum bapa juga boleh baca, nanti boleh usha2 untuk isteri tercinta.

Lokasi Feedmilk Shah Alam

Butik Feedmilk Sdn Bhd, butik khas untuk ibu-ibu menyusu secara direct breastfeed. Untuk pengetahuan pembaca sekalian, koleksi yang ditawarkan di sini adalah Specialised Nursing Wear bukan Friendly Nursing Wear. Ada bezanya tu. Mummy2 sekalian pasti akan mencari pakaian yang memudahkan mummy untuk direct breastfeed kan? Saya akan paparkan serba sedikit koleksi dari Feedmilk, jom tengok..

feedmilkfeedmilkfeedmilkfeedmilkfeedmilkfeedmilkfeedmilk

Baju didalam gambar di atas semua baju menyusu ye, huhu. Sebab memang tak nampak pun macam baju menyusu sebab tu anak dara ke mak dara ke mak buyung ke, semua boleh pakailah.. Menarik bukan?

Masa nak pergi jalan-jalan makan angin, boleh gayakan FeedmilkTee, Soffie Scallop, Joolie jubah, Freya jubah dan Evelyn pun boleh. Dan kalau mummy nak pakai pergi pejabat, boleh pakai Amber, Joolie jubah dan freya jubah pun boleh juga. Jadi sebagai seorang ibu, saya sangat merasakan semua ibu-ibu wajib ada koleksi dari Feedmilk. Jom ushar testimoni pelanggan feedmilk jom!

testimoni feedmilk

testimoni feedmilk

Macam mana nak order koleksi dari Feedmilk ni ye? Oh senang je, mummy buka je Facebook Page Feedmilk atau boleh ke website, www.feedmilk.com. Dan usha di Instagram Feedmilk pun boleh juga. Kalau dekat, terus walk in ke butik yang terletak di Alam Avenue 2, Seksyen 16 Shah Alam, Selangor.. dah habis baca jangan lupa terus usha page Feedmilk ye.. dan bapak-bapak sekalian, hehe. Beli dan hadiahkan pada isteri tersayang pasti tersenyum lebar sampai ke telinga lah jawabnya.

Boleh terus hubungi :-
No Telefon : 0183273092
FB Fanpage : Feedmilk
Website : www.feedmilk.com
Instagram : Feedmilk Boutique

 

 

Koleksi Jubah Feedmilk Selamber Selak dan Testimoni Pelanggan Feedmilk
Tagged on:                                                                                                                                                                                                                                                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge