Teringat dulu masa mula-mula belajar menyusukan Ahmad Wafiy Hakim. Pengalaman menyusukan anak pertama. Terutamanya bila di tempat awam. Dia menangis macam kena pukul bila dah lapar dan lambat bagi dia susu. Masa tu, mamanya baru belajar nak sesuaikan diri menyusukan anak. Masa tu mana ada lagi baju-baju menyusu yang cantik. Dah la kelam kabut cari tempat tertutup nak menyusu, dengan terkial-kial lagi pujuk dia berhenti menangis yang satu shopping complex boleh dengar tu. Memang kenangan betul!

Tapi tu semua kenangan 6 tahun lepas. Sekarang semuanya dah mudah. Dah terlalu banyak baju-baju menyusu yang cantik-cantik untuk ibu-ibu yang menyusukan anak boleh beli. Salah satunya baju-baju menyusu keluaran Feedmilk. Bila diperhatikan ciri-ciri baju-baju dari Feedmilk ni, rasa tak sabar pulak nak menyusukan anak balik. Kena tambah baby cepat-cepatlah macam ni..hehe

0kay, jom kita tengok salah satu baju keluaran Feedmilk Boutique yang semakin hot dan popular sekarang iaitu Mia Jubah Popular..

Mia Jubah Popular - Brick Salmon
Mia Jubah Popular – Brick Salmon

 

Mia Jubah Popular - Royal Blue
Mia Jubah Popular – Royal Blue

Salah satu keistmewaan Mia Jubah Popular ni adalah ia di datangkan tanpa zip. Mudah sangat! Bila nak menyusukan anak, hanya selak. Sesuai dengan tagline Feedmilk, “Selamber Selak”. Jubah yang direka khas untuk ibu-ibu yang mementingkan kecantikan dan dalam masa yang sama mengambil berat mengenai hak anak untuk menyusu. Jubah ini didatangkan tanpa zip dan membuatkan ianya lebih mudah & selamat untuk bayi daripada sebarang kecederaan luka terkena zip.

7 sebab kenapa mesti beli Mia Jubah Popular
7 sebab kenapa mesti beli Mia Jubah Popular

Ada 7 sebab utama kenapa anda perlu memiliki Mia Jubah Popular dari Feedmilk Boutique ni. Perhatikan pada gambar untuk lebih mudah faham.

Mia Jubah Popular didatangkan khas dengan :-

  • 7 kombinasi warna yang sangat menarik. (Lavendar Blush, Magnum Black, Brick Salmon, Bubble Gum, Bubbly Turqoise, Rose Wood & Royal Blue)
  • 2 poket di sebelah kiri dan kanan. Mudah untuk ibu-ibu untuk simpan handphone ataupun purse.
  • Potongan jubah A-cut. Jubah lebih longgar di bahagian bawah & lebih flowy bila digayakan.
  • Penggunaan fabrik berkualiti iaitu High Quality Moss Crepe. Penggunaan fabrik yang tidak panas dan terletak cantik bila dipakai.
  • Ironless. Memudahkan ibu-ibu untuk menjimatkan masa dan sentiasa kelihatan kemas.
  • Pleated Design. Rekaan yang cantik dan kemas di bahagian depan jubah.
  • Baju menyusu khas. Ini adalah direka khas untuk memudahkan ibu-ibu menyusu untuk menyusukan anak di mana-mana sahaja tanpa perlu risau terselak menampakkan aurat.
7 warna yang cantik!
7 warna yang cantik!

Saya berkenan pulak warna yang ni!!!

Lavendar Blush - Mia Jubah Popular
Lavendar Blush – Mia Jubah Popular

Mia Jubah Popular salah satu keluaran Feedmilk yang cepat sangat sold out. Jadi, bagi ibu menyusu yang berkenan dan nak cantik bergaya di hari raya nanti, boleh dapatkan sekarang sebelum stok kehabisan.

Boleh terus hubungi :-
No Telefon : 0183273092
FB Fanpage : Feedmilk
Website : www.feedmilk.com
Instagram : Feedmilk Boutique

 

Mudahnya Menyusukan Anak di Tempat Awam dengan Mia Jubah Popular Feedmilk Selamber Selak

One thought on “Mudahnya Menyusukan Anak di Tempat Awam dengan Mia Jubah Popular Feedmilk Selamber Selak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge