Adakah anda sedang mencari-cari pengedar Shaklee di sekitar PJ yang boleh buat penghantaran produk terus ke rumah anda?

.

.

Jangan risau…. Saya ada penyelesaiannya..

.

.

Saya perkenalkan salah seorang rangkaian pengedar Shaklee saya yang berada di sekitar Petaling Jaya, iaitu Kak Eida.

 

Pengedar Shaklee Petaling Jaya

Beliau merupakan salah seorang pengguna tegar suplemen Shaklee dan kini semakin aktif sebagai pengedar Shaklee yang sah. Dan pastinya, perkhidmatan tip top akan diberikan kepada customer-customer yang berurusan dengan beliau. Beliau boleh dipercayai dan sangat komited dalam membantu sesiapa sahaja yang memerlukan suplemen Shaklee.

Beliau akan membantu anda untuk membuat pemilihan produk yang sesuai dan seterusnya membantu anda membuat pembelian produk. Selepas persetujuan dibuat, penghantaran boleh dilakukan terus kepada anda.

Ada 5 sebab kenapa anda MESTI berurusan dengan Kak Edia untuk pembelian produk Shaklee :-

  1. Beliau berpengalaman menggunakan produk Shaklee lebih kurang hampir 3 tahun. Segala masalah atau pertanyaan anda mengenai Shaklee, akan beliau bantu selesaikan.
  2. Beliau akan consult anda dari segi pengambilan vitamin & juga jadual pemakanan yang sesuai dengan masalah dan situasi anda.
  3. Beliau juga merupakan salah seorang pengedar yang mempunyai kepakaran dalam ilmu-ilmu vitamin yang sesuai mengikut keadaan pelanggan.
  4. Beliau juga menggunakan Set Wanita Shaklee untuk mengekalkan kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.
  5. Dan beliau akan membantu anda sebaik mungkin untuk merasai keberkesanan produk Shaklee dan menjadi sebahagian daripada #Shakleeeffect kami.

Jika anda memerlukan khidmat beliau untuk penghantaran produk terus kepada anda, hubungi number di bawah dan buatlah pesanan anda segera. Pada kebiasaanya, stock Shaklee di rumah beliau sentiasa ada. Jadi tak perlu risau dan tak perlu tunggu lama-lama.

Boleh terus hubungi Kak Eida di :-

Call/SMS/Whatsapp : 60 19-284 0899

PM di Facebook : Zamzakidah Abdul Hamid

Pengedar Shaklee Taman Medan : Hantar Terus ke Pintu Rumah Anda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge