Pejam celik pejam celik, dah tak lama lagi kita akan menyambut Bulan Ramadhan yang mulia. Tinggal beberapa hari sahaja lagi. Ini bermakna lebih kurang sebulan lagi kita akan menyambut Hari Raya Aidilfitri. Ramai di antara kita yang menyimpan impian untuk kelihatan lebih kurus dan lebih menawan dari tahun-tahun sebelum ni. Begitu juga dengan saya. Sekurang-kurangnya, dapat pakai baju yang memang dah lama kita idam-idamkan pun dah cukup bermakna kan? Apatah lagi kalau dapat menggayakan baju kebaya atau busana yang memang kita dah aim lama nak beli, tapi size selalu tak ada untuk anda! Dan tentu sangat happy dan berbunga-bunga rasanya kalau masa hari raya nanti, ada saudara-mara yang tegur, “Eh Milah, mak cik nengok ko makin slim melim lah sekarang… Dah makin cun! Macam zaman anak dara dulu” …. Confirm masa tu rasa macam di awang-awangan kan sebab kena puji?

 

Wanita mana yang tak suka cantik.. Wanita mana yang tak suka kelihatan langsing dan slim di hari raya. Paling-paling kurang pun, semua tak nak nampak perut buncit masa menggayakan baju raya nanti kan?

Jadi….. Saya dengan berbesar hati  ingin mengajak anda untuk join Projek Gegar Langsing di Aidilfitri bersama MamaChrysalis. Tapi sebelum tu, biar saya jelaskan secara ringkas tentang PGL Aidilfitri ni.

 

Apa yang anda akan dapat dengan menyertai Projek Gegar Langsing di Aidilfitri (PGL Aidilfitri) ni adalah :-

1. Anda akan dimasukkan ke group whatsapp EXCLUSIVE PGL Aidilfitri

2. Saya sebagai pengedar Shaklee yang bertanggungjawab akan follow up anda di group tersebut secara konsisten sepanjang bulan Ramadhan dan seterusnya sehingga lepas raya, dan insyaAllah sehingga raya tahun depan..:-)

3. Group whatsapp PGL ni akan dijadikan sebagai group support, kerana kita semua mempunyai MISI YANG SAMA, iaitu nak turunkan berat dan nak nampak lebih kurus dari raya tahun lepas. Jadi, kita akan bersaing secara sihat dan saling memberi galakan. Best kan bila kita ada geng yang support!

4. Kita juga akan sama-sama berkongsi tips dan penyelesaian kepada masalah-masalah yang anda hadapi sepanjang proses menurunkan berat badan.

5. Segala tips dan rahsia kejayaan saya menurunkan berat badan dengan Set Kurus Shaklee akan saya share kan di group wassap ni. Anda boleh baca testimoni saya turunkan 16kg dengan Set Kurus Shaklee

6. Dan yang paling utama, kita akan jadi kawan! (saya suka sangat dapat kawan baru)

 

Macam mana nak join PGL Aidilfitri ni?

Mudah je… Syaratnya tak ketat mana pun.. Syarat yang paling utama, anda mesti menjadi customer saya untuk Set Kurus Shaklee.. Mestilah kena jadi customer saya dulu kan.. Kalau tak, mana boleh dapat layanan exclusive daripada MamaChrysalis ni…:-)

Ada beberapa pilihan Set Kurus Shaklee yang anda boleh pilih :

1. Set Kurus Shaklee Bajet [RM110]

2. Set Kurus Shaklee Optimum [RM335]

3. Set Kurus Shaklee Premium [RM415]

 

Jika anda berminat untuk menjadi ahli dan buat belian dengan diskaun harga 15-25%, anda boleh terus hubungi saya untuk saya mudahkan urusan anda.

 

Berminat nak JOIN PROJEK GEGAR LANGSING DI AIDILFITRI?

 

Hubungi saya segera, sebelum masalah berat badan ini semakin menyelubungi anda…

SMS/Whatsapp : 0193048505

PM Facebook : Chrysalis Nurul

 

 

Projek Gegar Langsing Di Aidilfitri bersama MamaChrysalis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge