Sempena PROMOSI ESP BUY 6 FREE 1 sepanjang bulan Mac 2014 ni, saya nak share salah satu resepi bancuh ESP yang sangat mudah dan sangat ringkas lagi menyelerakan. Ianya sangat sesuai untuk dibancuh dan hanya mengambil masa kurang dari 1 minit je. Sebab tu saya namakan resepi ni “Breakfast On The Go”. Maknanya sambil-sambil anda dalam perjalanan nak pergi kerja pun masih boleh bancuh dan minum serta mendapat sarapan yang sangat berkhasiat dan mengenyangkan.

Promosi ESP Buy 6 Free 1
Promosi ESP Buy 6 Free 1

 

ESP merupakan sumber protein semulajadi yang dapat memberikan rasa kenyang lebih lama kepada kita dan dalam masa yang sama ia membantu mencantikkan kulit sekaligus melembapkan struktur kulit kita supaya kelihatan sentiasa segar dan berseri. Jadikan ESP sebagai sarapan harian anda. Sudah pasti akan memberikan kesan yang mamuaskan.

 

Jom kita tengok resepi bancuh ESP yang sedap ni. Dan yang paling penting ianya semudah ABC.

 

Kepada yang selalu tak sempat nak breakfast, ambil ESP sebagai sarapan anda. Ianya sangat mudah dan sedap.

Selamat mencuba!

Dan jangan lupa untuk dapatkan Promosi ESP SHAKLEE BUY 6 FREE 1. Valid untuk bulan Mac 2014 sahaja tau.

 

Hubungi saya :

Nurul 0193048505 (SMS/Whatsapp)

Resepi Bancuh ESP : Breakfast On The Go Paling Sedap
Tagged on:                 

One thought on “Resepi Bancuh ESP : Breakfast On The Go Paling Sedap

  • 14 March 2014 at 11:01 am
    Permalink

    terbaik nurul, on the go kurang best, sebab kereta tu tak bergerak, kalau on the go, dia mesti bergerak,

    lepas cikgu sains boleh buat ujikaji , berapa kelajuan kereta dan apakah kaitannya dengan ESP !!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge