Hari ni saya nak share dengan anda semua tentang soalan yang sering orang tanya pada saya… 
“Kak…Kalau nak kulit cantik nak makan apa ek? Ada tak vitamin kulit cantik?”

Cik adik manis semua….Dah tentu ada….Meh sini baca…Saya nak share dengan anda semua rahsia kulit cantik saya…..Dah tentulah Shaklee kan? Jom kita tengok apa vitamin kulit cantik saya…

Inilah dia vitamin kulit cantik yang setiap hari saya takkan lupa…setiap pagi, tengahari dan malam…

vitamin kulit cantik saya…:-)
  • Energizing Soy Protein (ESP) – ESP dapat membantu menghasilkan sel-sel kulit yang baru..Setiap 21 hari sel kulit kita akan bertukar wajah..Jadi, keperluan protein yang berkualiti sangat penting supaya sel-sel kulit yang dihasilkan adalah sel-sel yang berkualiti dan kulit kita akan kelihatan gebu, bersih dan licin..Bagi anda yang mempunyai parut-parut jerawat, itu disebabkan oleh sel-sel kulit yang telah mati dan tak diperbaharui..So, ambil peluang ni untuk baiki sel-sel kulit anda…

  • Vitamin C – membantu mengekalkan paras kolagen yang penting untuk membaiki kulit rosak serta menjaganya agar selalu licin, tegang dan sihat.

  • B complex – membantu memperbaiki peredaran darah, menstabilkan hormon dan meratakan warna kulit.

  • Vitamin E – merupakan antioksidan yang kuat, anti penuaan dan membantu memudarkan parut jerawat dengan berkesan.

     

Gabungan vitamin-vitamin kulit cantik ini sangat berguna untuk mencegah jerawat dan melupuskan parut jerawat baru serta menjadikan wajah anda lebih berseri dari dalam. Rugi tak cuba tau.. Anda pasti sukakannya kerana pelaburan anda berbaloi!! Lagipun dah nak dekat raya ni kan…Jom kita sama-sama cantik kan kulit kita…Baru berseri-seri masa hari raya nanti..Dan….Inilah rahsia kulit cantik saya…Anda nak cuba?
——————————————
Saya adalah wakil Shaklee anda untuk penghantaran serata Malaysia, Indonesia, Singapura, Brunei, etc.. Hubungi saya – yolexx@yahoo.com – 019-3048505 [SMS/WhatsApp dialukan] untuk sebarang pertanyaan. 

||Dapatkan konsultasi PERCUMA dengan pembelian dari mamachrysalis.com||


 

Vitamin Kulit Cantik : Shaklee Rahsia Kulit Cantik Saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge