Kenali Saya

whatsapp 0193048505

Terima Award Coordinator Leadership Consistency 2014/2015 dari Shaklee

Saya Nurul pengedar sah produk Shaklee ke seluruh Malaysia. Saya merupakan pengguna tegar Shaklee sejak tahun 2011 sehingga kini dan saya mempunyai kepercayaan sepenuhnya kepada produk terbaik dunia ini. Bermula dengan pengambilan set penyusuan ibu Shaklee, saya telah jatuh cinta dengan hasilnya yang sangat memberansangsangkan! Saya telah mengambil keputusan untuk menjadi pengedar aktif atas dorongan untuk berkongsi kebaikan produk Shaklee yang telah saya rasa kepada keluarga dan rakan terdekat.

Saya merupakan ibu kepada 2 orang anak lelaki yang sangat comel iaitu Ahmad Wafiy Hakim dan Ahmad Danial Haris..♥♥♥ Dan mereka berdua juga memang sangat sukakan susu ibu. Saya telah berjaya menyusukan anak pertama saya Wafiy sehingga hampir 2 tahun sehingga saya mengandungkan anak kedua saya Danial. Dan kini, saya masih menyambung penyusuan susu ibu untuk Danial.

Segala pengalaman dan pengetahuan saya tentang vitamin dan produk Shaklee akan saya gunakan untuk membantu mereka yang mempunyai masalah dalam memperbaiki kualiti hidup mereka. Dan saya takkan berpaling daripada produk yang sudah bertahan lama di pasaran dunia ini.

Jadi, sekiranya anda mempunyai sebarang persoalan tentang produk Shaklee ataupun apa sahaja yang boleh saya bantu, jangan segan-segan untuk menghubungi saya. Dengan sedaya upaya saya akan membantu anda. Kepuasan dan kegembiraan anda terhadap layanan daripada mamachrysalis.com adalah menjadi keutamaan saya. Jadi, anda tidak perlu risau dengan layanan yang bakal anda terima daripada pihak kami.

Sekiranya anda berminat untuk mengenali saya di Facebook, sila lawati laman facebook saya iaitu Chrysalis Nurul . Dan sebarang kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut mengenai produk Shaklee serta konsultasi online percuma, anda boleh hubungi saya DI SINI.

Leave a Reply

WhatsApp WhatsApp Saya Untuk Pertanyaan:-)