Jimatkan Poket Anda dengan Belian Set Twin Pack Vivix

“Beli 2 botol Vivix? Ish, tak maulah akak… Mahal sangat dik…”

Selalu juga saya dapat ayat sebegini daripada customer bila saya tawarkan untuk beli 2 botol Vivix sekaligus. Bagi mereka, harga untuk 2 botol Vivix sangat mahal dan risau kalau-kalau Vivix tu tak serasi dengan mereka.

Namun, setelah saya jelaskan, kelebihan-kelebihan yang bakal mereKa peroleh dengan setiap pembelian Twin Pack Vivix, akhirnya mereka terus setuju untuk ambil 2 botol terus.

Kebiasaanya, ramai yang beranggapan, beli 2 botol Vivix sekaligus sangat mahal harganya.. Namun, sekiranya dipertimbangkan dan dikira-kira semula, beli Set Twin Pack Vivix lebih jimat dan sangat-sangat menguntungkan. Jom sama-sama kita lihat apa keistimewaan dan keuntungan yang bakal anda peroleh dengan Set Twin Pack Vivix.

Jika anda membuat belian sebotol Vivix sahaja, harganya adalah RM475 untuk sebotol. NamUn sekiranya anda terus membuat keputusan untuk membeli Set Twin Pack Vivix, anda akan layak untuk menerima :-
1) Keahlian Shaklee PERCUMA (bernilai RM69).
2) Diskaun 5% daripada harga ahli (Potongan Rm40 daripada harga ahli)
3) Kos penghantaran PERCUMA terus ke rumah.
4) Bonus tunai di bulan berikutnya berjumlah hampir RM38.

Twin Pack Vivix Shaklee
Untuk jumlah penjimatan keseluruhan yang bakal anda peroleh, hampir mencecah RM300 berbanding anda ambil sebotol-sebotol. Berbaloi kan kalau ambil Set Twin Pack Vivix terus? Jadi, saya sarankan kepada anda yang berminat nak cuba Vivix Shaklee, buat belian 2 botol terus untuk penjimatan berganda-ganda. Dan saya yakin, anda pasti akan berpuas hati dengan kesannya.

Duit boleh dicari, tetapi rasa SIHAT itu ‘MAHAL’ harganya.

Sebarang pertanyaan mengenai Set Twin Pack Vivix ini boleh terus hubungi saya di :-

-Pengedar Shaklee Bertauliah-

Whatsapp : 019-6698505

PM Facebook : Chrysalis Nurul

Leave a Reply

CommentLuv badge

WhatsApp WhatsApp Saya Untuk Pertanyaan:-)