Kolagen Terbaik Untuk Wanita Kelihatan Lebih Muda.

Seperti yang kita tahu, kolagen sangat sinonim dengan wanita. Ingat kolagen, ingat wanita. Rata-rata wanita yang ingin kelihatan lebih cantik dan awet muda, akan mengamalkan pengambilan kolagen setiap hari sebagai makanan tambahan. Ada juga wanita yang sanggup berhabis ribuan ringgit hanya semata-mata untuk mendapatkan suntikan kolagen. Akan tetapi, cukupkah HANYA dengan sekadar suntikan? Okay,  sebelum kita pergi lebih jauh lagi, mari kita fahamkan dulu, apa itu kolagen?

Apa Itu Kolagen?

Kolagen merupakan sejenis protein yang sangat diperlukan oleh tubuh badan untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Secara semulajadi, terdapat lebih kurang 30% kolagen di dalam tubuh badan kita dan ia terdapat dalam kulit, tulang dan juga gigi. Bila umur kita semakin meningkat, kandungan kolagen di dalam badan kita akan semakin berkurangan. Pengurangan inilah yang menyebabkan kulit menjadi berkedut dan semakin kusam. Dan tahukah anda, kolagen kita mulai berkurang bermula umur kita 20 tahun?

produk kolagen terbaik

Perbezaan kulit yang menjadi berkedut akibat kekurangan kolagen di dalam badan.

Jadi, untuk mengelakkan kulit kita semakin berkedut, kusam dan menampakkan kita lebih tua daripada umur sebenar, kita memerlukan kolagen daripada sumber makanan kita untuk menampung keperluan kolagen yang semakin berkurangan di dalam badan. Dan untuk mendapatkan hasil yang diidamkan, kita mestilah memilih produk kolagen yang terbaik di pasaran.

 

Ciri-ciri Kolagen Terbaik

 

Ciri Kolagen Terbaik #1

Kolagen dalam bentuk makanan/minuman lebih baik berbanding kolagen yang disuntik. Ini untuk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan.

Ciri Kolagen Terbaik #2

Saiz molekul kolagen sekurang-kurangnya 1000 doltan dan ke bawah. Ml-crofine size membantu penyerapan yang baik kerana saiz ini adalah paling optimum diserap oleh sel dan memberi kesan yang lebih cepat.

Ciri Kolagen Terbaik #3

Kolagen yang mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelembapan yang berpanjangan.

Ciri Kolagen Terbaik #4

Kolagen yang mempunyai antioksidan tinggi untuk mengurangkan kesan Pra-Penuaaan.

Ciri Kolagen Terbaik #5

Kolagen yang mempunyai elemen Vitamin B untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri.

Ciri Kolagen Terbaik #6

Kolagen jua penting untuk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamina untuk kesihatan sendi.

Ciri Kolagen Terbaik #7

Kolagen yang mempunyai bahan yang merangsang pembentukan Asid Hydraulic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.

Ciri Kolagen Terbaik #8

Kolagen yang selamat dan tidak bertoksin.

 

Banyaknya ciri-ciri kolagen yang baik nak kena ambil kira? Mana nak cari kolagen terbaik di pasaran yang memenuhi kriteria-kriteria ni?

Jangan risau… Saya ada penyelesaian untuk anda! Shaklee menawarkan kepada anda serbuk kolagen yang bermutu tinggi dan terbukti keberkesanannya.

Produk Kolagen Terbaik Di PAsaran

Produk Kolagen Terbaik Di PAsaran

 

Shaklee Collagen Powder merupakan produk kolagen terbaik dan pilihan terbaik untuk anda. Ciri-cirinya menepati 8 ciri kolagen terbaik di atas.

  • Shaklee Collagen Powder merupakan supplement kolagen hebat yang mengandungi 4000mg proprietri RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee kira-kira 1000 dalton* dapat diserap dengan mudah dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen dalam tubuh
  • Tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji benih camelia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan ekstrak kerangan ,Lactobaciliu acidophilus, Vitamin-C dan B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
  • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda . Setiap hidangan dipek di dalam satu sachet, memudahkan anda mengunakan nya secara segera pada bila2 masa.

 

Dan Shaklee Collagen Powder terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Statistik menunjukkan 71% orang yang mengambil Shaklee Collagen Powder merasa tekstur kulit bertambah baik selepas menggunakannya selama 8 mingu berturut-turut.

 

Shaklee Collagen Powder Kolagen Terbaik Terbukti Berkesan

Shaklee Collagen Powder Kolagen Terbaik Terbukti Berkesan

 

Jadi, tunggu apa lagi? Dapatkan serbuk kolagen terbaik anda sekarang!

beli_sekarangkolagen terbaik

Untuk dapatkan PROMOSI HEBAT ini, hubungi saya SEKARANG di :-

Call/Whatsapp/Sms : +6019-3048505

Facebook : Chrysalis Nurul

with regards

Leave a Reply

CommentLuv badge

WhatsApp WhatsApp Saya Untuk Pertanyaan:-)