Pengedar Shaklee di Kulim, Kedah : Penghantaran Terus ke Pintu Rumah Anda.

Anda tinggal di Kulim? Dan sedang mencari pengedar Shaklee yang boleh membuat penghantaran produk Shaklee terus ke rumah anda dengan kadar yang segera?

.

Jangan risau…

.

Masalah anda boleh diselesaikan. Hubungi salah seorang rangkaian pengedar Shaklee saya di kawasan Kulim, iaitu Nur Asilah.

13914066_1362803577082734_8519093920540755997_o

 

Beliau akan membantu anda untuk membuat pemilihan produk yang sesuai dan seterusnya membantu anda membuat pembelian produk. Selepas persetujuan dibuat, penghantaran boleh dilakukan terus kepada anda.

Ada 5 sebab kenapa anda perlu memilih Nur Asilah sebagai pengedar Shaklee anda :-

  1. Beliau berpengalaman menggunakan produk Shaklee sejak tahun 2012. Segala masalah atau pertanyaan anda mengenai vitamin Shaklee, akan beliau bantu selesaikan.
  2. Beliau akan consult anda dari segi pemilihan vitamin yang sesuai, cara pengambilan vitamin & juga jadual pemakanan yang sesuai dengan masalah dan situasi anda.
  3. Beliau juga merupakan salah seorang pengedar yang mempunyai sijil kelayakan daripada Shaklee dalam ilmu berkaitan nutrisi dan vitamin yang di kelolakan oleh Nutritionist Shaklee.
  4. Beliau pernah menggunakan Set Kehamilan Shaklee, Set Berpantang Shajklee dan kini sedang konsisten dengan Set Menyusu Shaklee.
  5. Dan beliau akan membantu anda sebaik mungkin untuk merasai keberkesanan produk Shaklee dan menjadi sebahagian daripada #Shakleeeffect kami.

 

Jika anda memerlukan khidmat beliau untuk penghantaran produk terus kepada anda, hubungi number di bawah dan buatlah pesanan anda segera. Pada kebiasaanya, stock Shaklee di rumah beliau sentiasa ada. Jadi tak perlu risau dan tak perlu tunggu lama-lama.

Pengedar Shaklee di Kulim, Kedah

Untuk mengenali lebih dekat dengan Asilah, boleh tonton video di bawah.

Boleh terus hubungi Nur Asilah di :-

Call/SMS : 013-5044372 atau whatsapp terus di link ini : 013-5044372

Follow beliau di Facebook : Asilah Azmi

Leave a Reply

CommentLuv badge

WhatsApp WhatsApp Saya Untuk Pertanyaan:-)