Set Berpantang Shaklee : Set Berpantang Terbaik!!

Waktu berpantang adalah waktu yang perlu dilalui oleh ibu yang baru melahirkan anak sama ada secara normal ataupun pembedahan. Dalam tempoh berpantang, tubuh ibu berada dalam keadaan yang sangat lemah dan memerlukan rehat yang cukup serta penjagaan yang rapi.

 

Namun begitu, terdapat beberapa kekangan yang menyebabkan si ibu tidak dapat berehat dan mengembalikan kesihatan badan dalam waktu berpantang. Justeru itu, ibu-ibu yang sedang menunggu kelahiran cahaya mata, haruslah memilih set berpantang terbaik untuk digunakan semasa tempoh berpantang supaya kesihatan diri sentiasa terjaga dan berada dalam keadaan yang maksimum walaupun banyak kekangan berlaku.

 

Antara kekangan-kekangan yang menyebabkan si ibu kurang mendapat rehat secukupnya seperti si anak terpaksa di masukkan ke hospital kerana demam kuning yang agak serius, ataupun si ibu yang terpaksa berjaga malam kerana si anak yang baru dilahirkan kuat meragam, dan tak kurang juga ibu-ibu yang terpaksa berpantang sendiri tanpa dijaga oleh orang lain. Semua faktor ini menyebabkan si ibu akan mudah letih dan tidak dapat berehat secukupnya.

 

Dengan Set Berpantang Shaklee, semua masalah ini dapat diatasi dengan mudah. Mengapa saya katakan Set Berpantang Shaklee adalah set berpantang terbaik? Ayuh kita lihat sebab-sebabnya.
Dengan set ini, ia :-

  1. Boleh diambil seawal hari pertama selepas anda bersalin.
  2. Sesuai untuk ibu yang bersalin secara normal mahupun secara pembedahan.
  3. Pengambilannya tetap boleh diteruskan walaupun bayi anda mengalami jaundis (demam kuning).
  4. Mempercepatkan penyembuhan luka pembedahan ataupun luka bersalin.
  5. Memberikan tenaga yang berpanjangan dan cergas sentiasa untuk anda menyusukan dan menjaga bayi anda.
  6. Muka dan kulit anda juga kelihatan berseri-seri sepanjang berpantang.
  7. Bebas daripada sembelit yang teruk semasa tempoh berpantang.
  8. Penjimatan dari segi harga kerana anda boleh continue pengambilannya untuk melengkap kan tempoh penyusuan bayi anda secara ekslusif.
  9. Boleh mengelakkan sembelit sepanjang tempoh berpantang. Boleh rujuk di sini —> Atasi Sembelit Ketika Berpantang dengan Osteomatrix Shaklee

 

 

Terdapat 2 jenis Set Berpantang Shaklee yang boleh anda pilih mengikut budjet dan keperluan anda :

SET BERPANTANG SHAKLEE (Set Asas)

Set ini mengandungi Vitalea (multivitamin) 120 biji, B complex 120 biji, Vitamin C Sustained Release 180 biji dan Zinc Complex 120 biji.


Set Berpantang Shaklee (Basic)

 

SET BERPANTANG SHAKLEE (Set Optimum)

Set ini mengandungi ESP 850gram, Vitalea (multivitamin) 120 biji, B complex 120 biji, Vitamin C Sustained Release 180 biji, Zinc Complex 120 biji dan Ostematrix 120 biji.

Set Berpantang Shaklee (Optimum)

 

 

Justeru, bagi ibu-ibu yang sedang menyediakan kelengkapan untuk bersalin, jangan lupa untuk dapatkan set berpantang ini.. Ramai ibu yang mulanya kurang yakin dengan Set Berpantang Shaklee, namun setelah merasai sendiri kehebatannya, Alhamdulillah rata-rata mereka meneruskan dengan pengambilan set penyusuan Shaklee pula. Dan kini mereka gembira menjadikan Shaklee sebahagian dalam gaya hidup sihat mereka.

Jangan lupa dapatkan Set Berpantang Shaklee ini sekarang!

 

Sebarang pertanyaan mengenai set berpantang ini ataupun kolsultasi , boleh hubungi saya menerusi :-

FB : Chrysalis Nurul
Email : yolexx@yahoo.com
SMS/Whatsapp : 0193048505

pengedar shaklee tangkak muar

Leave a Reply

CommentLuv badge

WhatsApp WhatsApp Saya Untuk Pertanyaan:-)